SINT BIJ JE THUIS
Pakjesavond is nog leuker met Sint en Piet bij je thuis!

Informatie huisbezoeken

Pakjesavond is nog leuker met Sint en de Pieten bij je thuis! Daarom komen Sinterklaas en de Pieten op 1, 2, 3, 4 of 5 december (andere data in overleg mogelijk) graag langs om Pakjesavond te vieren.

Zodra Sinterklaas binnen is kan Pakjesavond beginnen. Ieder bezoek begint met het zingen van een liedje. Daarna neemt Sint plaats op een speciaal versierde stoel om voor te lezen uit het grote boek. Is iedereen dit jaar wel lief geweest?! Ondertussen zoekt Piet in de zak met cadeautjes of er voor iedereen een cadeautje bij zit. Na het voorlezen is het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Een huisbezoek zonder (groeps)foto is geen huisbezoek. Iedereen komt gezellig rond Sinterklaas staan en één van de Pieten maakt een prachtige foto van de kinderen met de cadeautjes. Als het goed is zorgt Keukenpiet dat de Pieten ook heerlijk snoepgoed meenemen. Het bezoek sluiten we daarna af met het zingen van een lied.....Sint is ook niet vies van een polonaise! De echte afsluiting is natuurlijk 'Dag Sinterklaasje'.

Geniet van een ouderwetse Pakjesavond met Sinterklaas, twee Pieten (die zijn gek op zingen en dansen). Zie hieronder de mogelijkheden voor een huisbezoek:

  • 20 minuten voor maximaal 4 kinderen (80 euro)
  • 30 minuten voor maximaal 6 kinderen (110 euro)
  • 40 minuten voor maximaal 8 kinderen (145 euro)

Onze huisbezoeken zijn standaard in Leiden en Leiderdorp. Daarbuiten rekenen wij een toeslag per ring:

  • Ring 0, geen toeslag: Leiden, Leiderdorp
  • Ring 1, toeslag 10 euro: Voorschoten, Oegstgeest
  • Ring 2, toeslag 20 euro: Zoeterwoude (dorp en rijndijk)
  • Ring 3, toeslag 30 euro: Wassenaar, Valkenburg (bij Katwijk)
  • Ring 4, toeslag 40 euro: Katwijk, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Hazerswoude


Annuleringsvoorwaarden:
Het kan altijd gebeuren dat u uw aanvraag moet annuleren door ziekte of andere omstandigheden. Tot een week voor het huisbezoek, kunt u kosteloos annuleren. Als u binnen een week voor het huisbezoek het bezoek moet annuleren dan moeten we helaas het volledig verschuldigde bedrag in rekening brengen.